Barion Pixel
 • Berek Fisch Park - Hövej

 • Banner 2022 a

  Berek Fisch Park - Hövej

 • Banner 2022 b

  Berek Fisch Park - Hövej

 • Banner 2022 c

  Berek Fisch Park - Hövej

 • Berek Fisch Park - Hövej

 • Berek Fisch Park - Hövej

Következő
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Előző

Vendég tájékoztató

 

 

 

Köszöntjük a Berek Horgászparkban !

 

Berek Horgászpark csendes, nyugodt környezetben közvetlen vízparton kitűnő pihenési, üdülési és egyéb szabadidős tevékenységekre biztosít lehetőséget.  Ennek egyik elengedhetetlen feltétele, hogy a nálunk megszálló Kedves Vendégeink betartsák az előírásokat.

 

Bejelentkezés : A szálláshelyeket  az érkezés napján 14:00-től lehet elfoglalni, és a távozás napján 10:00-ig kérjük elhagyni .     Horgászhelyek átadása-átvétele déli 12 óra.  A foglaláskor megadott emil címre  érkezés elött 7 nappal érkező online check in űrlap kitöltésével megkönnyítheti a bejelentkezést.

 

Kijelentkezés: az utazás napján 8- 10 óráig között lehetséges . Korai kijelentkezés esetén kérjük előző nap 16 óráig jelezni a recepción

 

Vendégtájékoztató A-tól  Z –ig

 

Ágynemű

 

Az ágyneműk cseréje hetente 1 alkalommal történik. Kérésre tiszta ágyneműt biztosítunk . Igényét kérjük jelezze  a recepción.

 

 Babafelszerelés : Gyermekekkel érkező vendégeink kérésére mobil babaágyat, etetőszéket, babafürdőkádat biztosítunk. Kérje a recepción.

 

Bejelentkezés- Check-in:  A szálláshelyeket  az érkezés napján 14:00-től lehet elfoglalni, és a távozás napján 10:00-ig kérjük elhagyni .     Horgászhelyek átadása-átvétele déli 12 óra.  A foglaláskor megadott emil címre  érkezés előtt 7 nappal érkező online check in űrlap kitöltésével megkönnyítheti a bejelentkezést.

 

                          -Check-in az utazás napján 8- 10 óráig között lehetséges . Korai kijelentkezés esetén kérjük előző nap 16 óráig jelezni a recepción.

 

 

 

Büfé , bevásárlás: A recepción üzemelő üzletben horgász felszerelés és csali illetve hűtött italok és ajándék tárgyak vásárolhatók.

 

Dohányzás A szállás helyek  teljes területén kérjük a dohányzás mellőzését. A kijelölt dohányzó helyet a parton találja.  A házakban  füstjelzők vannak elhelyezve.

 

Esernyő   Esernyő korlátozott számban igényelhető a recepción.

 

Étkezés : A recepción és a szobákban megtalálható információs anyag segítségével napi menü és a la cart étel rendelés lehetséges kiszállítással a környék éttermeiből.

 

Fizetés:   A fizetés történhet készpénzzel (HUF és EUR), bankkártyával Elfogadunk: VISA, Eurocard / Mastercard / Maestro és OTP / MKB / K&H SZÉP kártyát.

 

Foglalás, szállás foglalás :Szállást  foglalni személyesen, telefonon  és az online lehetséges. A szállás  foglalás  módosítható illetve lemondható térítésmentesen az érkezés előtt 21 nappal lehetséges. A lemondás időpontját az email elküldésének ideje határozza meg. 21 napon belüli lemondás esetén a vendég elveszíti a foglaláskor kifizetett szállásdíj 50%-át. Az utalvány 100 % mértékben előlegnek minősül!  Szépkártyás fizetést nem áll módunkban az előleget visszafizetni , a kártyaközponttól kérhető vissza.

 

Fürdőszoba :A szálláhelyeink  rendelkeznek  fürdőszobával melyekben található   WC, zuhanykabin, mosdókagyló,tükör, konnektor, törölközőtartó, fogas,  lerakófelülettel, szappan/folyékony szappan,  tartalék WC papír.

 

Grillezés , bográcsozás: A kijelölt tűzrakó helyeken lehetséges.

 

Gyermekkedvezmény: A szállás 4 éves korig ingyenes a szülőkkel egy szobában lakó gyerekek részére. Kérésre pótágyat tudunk biztosítani térítés ellenében.

 

Gyógyszertár  A szállás közelében található Kapuváron / 8 km/ található gyógyszertár.  A nyitva tartassál és az ügyeleti renddel kapcsolatban érdeklődjön a recepción.

 

Hajszárító : a recepción korlátozott számban áll rendelkezésre, mely díjmentesen igényelhető.

 

 Háziállatok : - csak kutya maximum 10 kg-ig  -  külön térítés ellenében hozhatók be a szállás helyre. Érkezéskor kérjük jelezze.

 

Horgászat:    A berek Horgászpark vendégei számára a legfontosabb szolgáltatás . Fontos ,hogy a horgászjegy igénylése elött ismerje meg a horgászati rendet : https://www.berekhorgaszpark.hu/horgaszrend.html

 

Hulladék gyűjtés: Az szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett szelektív gyüjtőkbe helyezzék.

 

Internet/ Wifi:   : elérhető az üdülőtelep területén . Ap01 felhasználó névhez jelszót kérje a recepción térítés ellenében,

 

Kár, károkozás, kárrendezés: A házakban és a közösségi terekben található berendezéseket, eszközöket rendeltetésszerűen kell használni. Bármilyen megrongálódás esetén a vendéglátóját tájékoztatni kell .

 

Készpénz automata (ATM): A szállás közelében található pénzkiadó automatákról érdeklődjön a recepción.

 

Kijelentkezés - Check-in az utazás napján 8- 10 óráig között lehetséges . Korai kijelentkezés esetén kérjük előző nap 16 óráig jelezni a recepción.

 

 Környék látnivalói  és programok:  Információs brosúrák, térképek és programfüzetek a recepción illetve a házakban is megtalálhatók.

 

 Látogatók: A szállóvendégekhez érkező látogatók érkezési és távozási idejét kérjük a recepción előre bejelenteni, fogadásuk kizárólag bejelentéssel lehetséges napkeltétől napnyugtáig  , házanként maximum 2fő.

 

Légkondicionálás: Egyes szállástípusokban  klímaberendezés üzemel, mely egyedileg szabályozható. Amennyiben működtetésével kapcsolatban kérdése van érdeklődjön a recepción.

 

Lemondás : .Az érkezés előtt 21 nappal  módosítható illetve lemondható a foglalás . A lemondás  e-mailben lehet  a info@berekhorgaszpark.hu címre.  A lemondás időpontját az email elküldésének ideje határozza meg. 21 napon belüli lemondás esetén a vendég elveszíti a foglaláskor kifizetett szállásdíj 50%-át. Az utalvány 100 % mértékben előlegnek minősül!  Szépkártyás fizetést nem áll módunkban az előleget visszafizetni , a kártyaközponttól kérhető vissza

 

 Mosatás : Térítés ellenében igényelhető a recepción.

 

 Parkolás :  faházakhoz  egy ingyenes gépkocsi-parkolóhely tartozik . Minden további jármű részére a kijelölt parkolóban tudunk helyet biztosítani.

 

Recepció : nyitva tartása  Vasárnaptól –Péntekig 08-11 , 15-15 óráig , szombat 08-10, 13-15 óráig  A napi ügyeletes telefonszám megtalálható a recepció bejáratánál illetve 24 órás ügyeleti telefonszámunk: 06 20 9 449 584

 

Sportészközök kölcsönzése: kerékpár kölcsönzés . Ponty matrac és ponty bölcső bérelhető a recepción

 

Szolgáltatások: Horgászat, grillezés, sétakocsikázás, erdei lovas túrák , kerékpár túrák ,

 

Takaró:  Plusz takaró igényét kérjük érkezéskor  jelezze a recepción.

 

Takarítás: A szobákat átadáskor illetve hetente  takarítjuk  illetve kérésre takarítás kérhető a recepción.

 

Talált tárgyak : A szálláshelyen  felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk. 

 

 Törölköző, törölköző csere:  Vendégeink részére személyenként 1 törölközőt  biztosítunk. Szállás helyünkön a szobai törölközőket legalább 4 naponta cseréljük. Ettől eltérő igényét kérjük jelezze a recepción.

 

Tűzrakás-bográcsozás: Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör  oltóvízzel felszerelkezve lehet az épülettől legalább 10 méteres távolságban.          

 

TV szolgáltatás : A házakban elérhető csatornák: RTL, M1, M2, DUNA , DUNA WORLD,

 

 Üzletek –élelmiszer üzlet : A szálláshely közelében 500 méterre található élelmiszer üzlet illetve 8 km-re kapuváron  több különböző üzlet, bevásárló központ is található. Részletes információért forduljon a recepcióhoz.

 

Vasaló és vasaló állvány: igény szerint igényelhető a recepción.

 

Vezetékes víz :A vezetékes víz a üdülőtelep  területén iható.

 

Végtakarítási kaució: érkezéskor fizetendő házanként 15.000Ft  . Szálláshely átvételekor a recepción fizetendő ,mely a szálláshely és udvar probléma mentes átadása után az elszámoláskor visszafizetésre kerül.  Nem megfelelő állapot esetén a kaució lecsökkenthető vagy visszatartható.

 

 

 

Jó pihenést, kellemes időtöltést eredményes horgászatot  kívánunk!

 


Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

Dohányzás figyelmeztetés